hits

Mine tabber, flauser og nedturer i 2015

05.01.2016 - 20:42 52 kommentarer

Jeg hadde egentlig planlagt å skrive en fin oppsummering av årets høydepunkter. Dele de innleggene som har blitt lest og delt mest gjennom året. Vise fram debatter jeg har startet og deltatt i. Dele mine morsomste innlegg.

Men så tenkte jeg at, hey, er ikke det egentlig litt kjedelig? 

  

Dessuten, jeg som hele tiden oppfordrer folk til å dele mer fra bak fasaden, og som har som mål at vi sammen klarer å senke lista for uttrykket «normalt» slik at normalt blir nettopp normalt og ikke perfekt.

Jeg må jo gå foran som et godt eksempel.

Vel, her er mine tabber, flauser og nedturer i året som har gått:

 

Boka mi, Føkk Lykke! ble refusert av Juritzen forlag i april.

Det var en gedigen nedtur. Jeg hadde jobbet så lenge med manuset. Og jeg hadde fått positive tilbakemeldinger fra Juritzen. Jeg hadde hatt møte med redaktøren og vi mailet en masse frem og tilbake. De var positive! De hadde trua på dette! Og jeg var helt sikker på at de kom til å gi ut boka. Og så plutselig: BÆM! Beklager, men vi vil ikke gi ut boka di likevel.

All lufta gikk ut av meg. Jeg gikk rett i kjelleren og ble der en liten stund.

Heldigvis blir det bok likevel. Ikke på Juritzen, men på Aschehoug. Og nå i ettertid, tror jeg det er noe av det beste som kunne ha skjedd.    

 

Jeg må begynne å se meg i speilet før jeg skal på tv. 

Jeg har vært en del på God morgen Norge i 2015. Og det er kjempestas. Men jeg må virkelig gjøre det til en vane å ta en siste titt i speilet før jeg går inn i studio. 

I september var jeg på God morgen Norge med Cecilie Thunem-Saanum og snakket om prioriteringer og tidsbruk.

Da jeg så meg selv på tv etterpå, la jeg merke til at jeg burde ha strøket skjorta mi.

Altså, sjekk de lommeklaffene, da! De står rett ut. Og når du først blir oppmerksom på det, klarer du ikke se på noe annet.

  

I november var jeg tilbake på God morgen Norge. Denne gangen for å snakke om adventskalendere. Igjen, hadde jeg helt glemt å se meg i speilet. I hvert fall fra siden. Det som så ut som en dritkul litt sånn rocka sveis forfra, så ut som et gedigent vannhode fra siden:

 

Jeg fikk en del kommentarer på den sveisen der i ettertid, gitt.

 

Jeg må smile mer.

Når jeg ser meg selv på tv, blir jeg alltid så overrasket over hvor alvorlig jeg er. Jeg ser jo rett og slett sur og direkte arrogant ut.

Det er fordi jeg er så himla nervøs. Og når jeg er nervøs, blir jeg veldig alvorlig og stiv og kan oppfattes som overlegen. 

Mens noen er naturlige tv-tryner som bare seiler inn i stua til folk og tar seerne med sjarm og storm, må jeg lære meg tv-kunsten the hard way. 

Men for hver gang jeg er på tv går det litt bedre. Og hvis jeg noen gang skal på skjermen igjen i 2016, skal jeg prøve å slappe litt mer av, puste og ikke minst: smile!

 

Jeg klipte meg kort.

Mange syns nok den største tabben min i år var at jeg klipte meg kort. (Mannen min inkludert. Selv om han ikke tør si det så jeg hører det).

   

Jeg er for øvrig ikke enig. Jeg stortrives med kort hår, og kommer neppe til å la det vokse ut like langt igjen.

Dessuten, det var ikke alle bilder av meg som var like heldig, selv med langt hår.

Her er bildet som ble tatt av meg da jeg ble Årets Mammablogger i februar 2015:

 


Henning Jensen, Aller

 

Jeg er utrolig glad for den tittelen, altså. Virkelig! Av hele mitt hjerte.

Men jeg må innrømme at jeg har følt meg hakket mer attraktiv enn jeg gjør på akkurat dette bildet. Altså, når man vinner en sånn pris, og så er det dette bildet som liksom blir "Årets mammablogg-bilde" ...

 

Og når det kommer til selve mammablogg-prisen ...

Vel, det var ikke alle som var enig i at jeg fortjente den:

 


Wups ...

 

 

I 2015 gjorde jeg også noe jeg hadde lovet meg selv aldri å gjøre:

Jeg ble skikkelig forbannet på en leser i kommentarfeltet mitt.

Jeg får både positive og negative tilbakemeldinger. Og det er helt fint. Jeg har åpent kommentarfelt på bloggen og alt som ikke inneholder direkte trusler eller sjikane mot meg eller barna blir publisert uten moderering. Jeg har opprettet egne filtre som luker ut kommentarer som inneholder dritt.

Men at folk er uenig med meg og kritiserer meg, det må jeg nesten tåle.

Jeg har som hovedregel at jeg skal svare alle, og at jeg skal svare alle med respekt og med gode argumenter, uansett hvor provoserende deres kommentarer er.

Men en gang rant det helt over for meg. Jeg hadde hatt en skikkelig dårlig dag, jeg hadde ikke spist lunsj ennå, og så kommer det altså en slik forbanna irriterende bedreviter og kritiserer meg og måten jeg oppdrar barna mine på.

Jeg klarte ikke holde igjen, og plutselig befant jeg meg helt nede på hennes nivå (jeg tror det var en hun) og hudflettet henne på en ikke veldig pen måte.

Ikke bra!

Jeg kan ikke love at det ikke skjer igjen. Men jeg skal virkelig prøve å la være. Jeg skal i hvert fall passe på å ha spist godt før jeg svarer på de mest irriterende kommentarene.

 

Til slutt må jeg nesten ta med at vi fortsatt ikke har fått pusset opp huset. Nå har vi bodd her i to og et halvt år. Men jeg begynte å male stua i august, og har malt ett hjørne. Ting tar tid!

  

Jeg har heller ikke lykkes nevneverdig med årets bursdagskaker. Det som skulle bli regnbuegele til fireåringens bursdag, ble en formløs, brunaktig gelemasse. Og seksåringens fotball-cupkaces endte opp som grønne, drukna muffins:

 


 Bilde av Hulkenkake: SugarTreece123 Bilde av regnbuegele:  Fiona Henderson) Bilde av Fotball-cupcakes: Kevin Baird)

 

 

 

Jeg skrev så stort og flott om aktivitetskalender som årets store adventskalender-trend, men kom ikke i mål med egne barns kalendere før et godt stykke inn i desember.

Jeg glemte farsdagen

Jeg fikk det ærefulle oppdraget å si noe morsomt fra scenen på Raufoss på 17. maiDet kom to stykker å hørte på. Jeg håper det skyldes sprutregnet og ikke interessen ...

 

 

Jeg gikk ned fem kilo i fjor vår, og så gikk jeg like mye opp igjen i løpet av høsten. Ja, også gikk jeg opp ytterligere to kilo i jula.

 

 

 

Jeg klarer fortsatt ikke være konsekvent med barna og jeg tyr stadig til bestikkelser og tomme trusler.

Jeg gikk på et viktig møte med buksa full av klistremerker

 Mannen og jeg krangler fortsatt. Til tider ganske mye.

Og hver uke kjøper jeg altfor mye grønnsaker, i håp om at denne uka skal jeg spise dem opp. 

  

Men vet du hva? Jeg lever egentlig helt fint med alt dette. 2015 har i bunn og grunn vært et temmelig fint år. 

Men nå vil jeg gjerne høres deres største tabber i året som gikk.

Take it away!

 

 

PS: Vil du ha flere oppdateringer fra en sånn passe god mor? Følg meg gjerne her:

                  

(casakaos på Face og Snap og casa_kaos på Insta)

 

.

52 kommentarer

Irene

05.01.2016 kl.21:11

Kort hår er så absolutt ikke en av dine tabber! Jeg synes du er kjempefin med den korte sveisen og kler det veldig godt! Vannhodevarianten, derimot...

Den grønnsakstabben kjenner jeg godt igjen, og der har jeg funnet på noe lurt: jeg kjøper poser med frosne grønnsaker! De er like fulle av vitaminer, og så slipper jeg å kaste dem bare fordi jeg glemmer dem. Faktisk så husker jeg dem lettere også nå. :-)

Mari

05.01.2016 kl.21:14

Hei Casakaos, dette var en morsom innlegg. Mitt første latter i år faktisk! 2015 var litt stille år for meg utenom at jeg har begynt å ta lappen. Ja, jeg er nesten 40 år og er i ferd med og blir voksen. Kommer ikke så mange flauser utenom når jeg skal kjører bil. Flaut når jeg ikke får starte bilen på veien og når jeg glemmer og tar av meg solbriller når jeg skal kjøre inn i en tunnel.... Mye flauser der, men hadde jeg skrevet alle sammen så hadde det blitt en laaaang innlegg. Det største jeg har gjort i 2015 er vel at jeg har kjøpt meg min første bil. Ønsker deg og din familie et godt nytt år, og det er godt og ser at du er tilbake igjen😃

Solfrid

05.01.2016 kl.21:31

Åh jeg ler😂😂

Du skriver bra, full av selvironi og med det, selvrespekt! Ufullkommenhet og uperfekthet blir lekende, levende og selve livet for oss alle. Leser med glede og ler. Takk 🌺

Aase

05.01.2016 kl.21:34

Du fikk mange til å le og noen til på tenke seg om, begge deler bra. Men ta vare på mannen, og let etter konstruktiv løsninger på det dere krangler om, det kan være den beste investeringen i et godt liv du noen gang har gjort. :-)

Gjertrud

05.01.2016 kl.21:37

Du virker så bra, og har en helt fantastisk blogg😀

Kjenner meg igjen I klistremerketabben. 3 åringen klistra klementin klistremerke I panna på meg. Jeg glemte at jeg hadde den der og gikk på butikken. Skjønte når jeg kom hjem, å så meg i speilet hvorfor folk kikka så rart på meg 😉

Ingvild

05.01.2016 kl.21:56

Omg, den var morsom! Jeg gjør så mye rart hele tiden at jeg husker ikke en gang. Men jeg skal prøve;

Jeg har kjørt feil vei en enveiskjørt gate. Til mitt forsvar drev samboeren min å flyttet ut så jeg var vel ikke helt tilstede i hodet.

På 1juledag slo jeg appelsinjuice i latten jeg hadde i stedet for det tomme glasset. Disse tror jeg det finnes 1000vis av gjennom 2015.

Jeg missa nesten 1 skoledag til eldstemann, fordi jeg var på vei hjem fra nattevakt og trøtt og hadde glemt hele greia.

Norsk gallup ringte: hva er din alder, og før jeg fikk tenkt meg om hørte jeg megselv si: 26(?) Jeg er da slettes ikke 26, derimot 32.

Jada, det har vært litt av hvert. Men du hvor morsomt jeg har hatt og alt jeg og barna har klart, fixa og opplevd. Idag ble jeg sent i dusjen av 4åringen min ( mamma, kom inn på badet nå, du skal dusje) Jepp, det er teamwork!

Takk for meg, og gleder meg til å lese boka.

Ginas kurv

05.01.2016 kl.21:57

Så fantastisk at du deler dette med oss!! Jeg blir så glad og får enda større respekt for deg:) For ikke å være dårligere; et par av mine mange tabber: Jeg hadde planer om å starte nettbutikk/blogg ( derav navnet Ginas kurv..) og skulle selge og vise fram alt jeg strikker. Men ender bare med å gi bort alt for det er jo så gøy.. Til min mann kjøpte jeg "fuel box" til jul så vi skulle pleie forholdet og gode samtaler. Men midt i første spørsmål satt vi plutseleg med hver vår mobil.. Og apropos oppussing, søstra ble så irritert på mannen som aldri fikk malt den stueveggen at ungene fikk tegne på den med tusj! Men veggen ble ikke fortere malt nei.. Godt nyttår, og gleder meg til boka di! Stor klem

Cecilie

05.01.2016 kl.22:00

Jeg har klart å miste flere ting på bil taket i fjor. Mobilen overlevde heldigvis (hvem skulle tro det!?!) men jeg kan ikke si det samme og en ny regn jakke og den ekstra bil nøkkel sett...

Hege

05.01.2016 kl.22:08

Takk!!!! Takk takk takk! Jeg digger deg, heier på deg, blir glad av å lese bloggen din og det er faen meg godt å ha noe å lese som gjør at man faktisk føler seg normal, til tross for (...den lange listen med alt man burde/ikke burde). Og en liten kommentar til når jeg oppdaget bloggen din; det var et innlegg du hadde om en "perfekt morgen", en lørdag tror jeg, og det var så rosenrødt med barn som sov lenge, pannekaker til frokost, harmonisk stemning, rett dose ute-aktivitet, ingen ville se iPad.....og jeg husker jeg tenkte Okei, det var visst første og siste gang jeg var her, å lese om miss perfect når jeg selv ikke klarer å være det et sekund er ikke for meg, -men så leste jeg videre og der kom Sannheten. Det var mere en Morning from Hell (lignet våre) enn den perfekte du diktet opp. Og der hadde du meg! Nais, nais, nais! God nyttår :)

R

05.01.2016 kl.22:35

Jeg ropte "SVARTE BALLHÅR!!!" under fødselen min.... Vet ikke hvorfor men jeg har de rareste måtene å utrykke meg på når jeg får vondt.. :-)

Viktoria

05.01.2016 kl.23:06

Åhhh du skriver så levende og herlig. Kjempegøy å lese! Gleder meg til å lese boken din!

06.01.2016 kl.00:55

Du er så herlig! Fortsett! :D

Marte

06.01.2016 kl.01:07

Har ganske få flauser fra 2015 (husk at jeg er 14) det var på norway cup og laget vårt har hvite shortser og den tiden hadde jeg mensen men var ikke klar over det. Jeg hadde spilt fotballkamp og da skulle jeg kjøpe mat og gikk forbi politiet har vakten sin, og dem mumlet noe med tante tld, og han ene stoppet meg og sa, vel du har tante rød, jeg bare sier fra så du ikke for ormerksomhet da. Spesielt gutter. Jeg var så flau etter den samtalen så jeg måtte stå over 2kamper fordi jeg ikke hadde skift og det var glovarmt.

Trine

06.01.2016 kl.01:45

Hm...

Jeg takka så mye for et interessant foredrag på videooverføring før jeg la på (trodde jeg). Da fortalte jeg med stor innlevelse hvor kjedelig og full av seg selv foredragsholderen var - for åpen mikrofon!

Unni

06.01.2016 kl.01:50

Heia :) Min kjære står for årets tabbe i heimen. Jeg rrydda sekken til 2klassingen - der lå kukringen :) Jeg lo så jeg tisset meg ut, hun ville gjerne ha tilbake den koselige sprettedingsen sin :D 😂 der har ho sittet i klrommet å fiklet med den... Tror vi må kjøpe safe sa bare mannen mens han døde invendig :)

Malene

06.01.2016 kl.06:09

Jeg syns du kler det korte håret veldig godt 😃

En av tabbene jeg husker i farta er å stå opp kl 05.00 med min

Datter, som da var 1,5 år (hun blir 2 i morgen). Jeg satte på TV'n og la meg på sofaen for å se på drømmehagen (igjen!). Plutselig så hadde jeg sovnet, jeg aner ikke hvor lenge jeg sov, men jeg sov lenge nok til at hun hadde dratt ut all asken fra peisen og hun var helt svart. Da bar det rett i badekaret... Fra nå av MÅ jeg lage meg en skikkelig sterk kaffekopp neste gang jeg skal se på drømmehagen 😃 Godt nyttår 😃

M

06.01.2016 kl.10:45

Har gjort det samme som deg med hår, gubben hater det og forteller meg det....ofte, alle andre inkl meg selv digger det:) DU er knall på håret nå. Tabber.......alt for mange til å ramse opp her. Ha et knall 2016.

Lilleulv

06.01.2016 kl.11:27

tabber har det vært så mange av i året som gikk at jeg vet ikke helt hvor jeg skal begynne og slutte. Tar vel den verste først tenker jeg! det var fredag før jul, og jeg dro glad og lykkelig innom en dame som ville gi meg et par ski til ungene. Dette på vei fra jobben. tenkte videre: Skal jeg kjøre E6, eller skal jeg ta småveier hjem (litt kortere) og bestemte meg for det siste. Der stod Statens veivesen med kontroll, og de klippet enkelt og greit skiltene av bilen: Manglende EU-kontroll. Det var bestilt time til den, men jeg hadde blingsa på at den skulle vært kontrollert i august, ikke i desember som jeg trodde. der stod jeg da, og blomstra seks mil hjemmefra. Fikk omsider tak i mannen, som akkurat hadde lagt ungene til middag. dem måtte han vekke, også innom veistasjonen etter prøveskilter. Og kjøre til meg med dem. Dyre gratis ski, ble det....

Ellers har vi mange ambisiøse grønnsaker i kjøleskapet til en hver tid. For ikke å snakke om alt jeg tar opp fra fryseren når jeg er uthvilt om morgenen, men ikke orker å lage når det er tid for det på kvelden...

Dro på tur med innlagt jubileumsfest og medbragte to venstresko som rent fargemessig passet mye bedre til kjolen min enn de joggeskoa jeg nå måtte stille i.

Lot toåringene klippe med saks. Det blør ganske mye fra en sånn liten øreflipp. han skal snart få saksen tilbake, kan jo ikke nekte på livstid.

Det får holde. Og det der med tv: Vær klar over at de aller fleste som er med har medierådgivere og stylister som passer på alt slikt for dem. Jeg er en sånn en (ikke stylist) og kan mange historier om edle og halvedle deler som lett kunne ha kommet til syne på TV-skjermen. Og det er bare de saftigste historiene!

Ann

07.01.2016 kl.09:10

Hahaha, eg må berre - HAHAHAHAHA! :D LOVE IT!!!!!

Unni

07.01.2016 kl.10:46

TUSEN TAKK FOR BLOGGEN DIN, Casakaos! Har lest mange av innleggene dine, så følte jeg måtte uttrykke det også, ikke bare snike meg rundt her :)

Du er en herlig og sårt tiltrengt motvekt, og viser at det er ok å være seg selv, selv om man er mor. I dag har du reddet dagen min, rett og slett. Takk.

Casa Kaos

07.01.2016 kl.11:19

Irene: Ha ha. Ja, det vannhodet altså :)
Og takk for tips om frosne grønnsaker. Det er jo faktisk like sunt og godt som ferske.

Casa Kaos

07.01.2016 kl.11:20

Mari: He he he. Ikke bare, bare å ta førerkortet :)
Godt nytt år til deg og.
Og lykke til med både bil og lappen.

Casa Kaos

07.01.2016 kl.11:20

Solfrid: Tusen takk! :-D

Casa Kaos

07.01.2016 kl.11:21

Aase: Du har helt rett. Jeg skal ta godt vare på mannen min fremover ;)

Casa Kaos

07.01.2016 kl.11:21

Gjertrud: Ha ha ha. Klassiker :-D

Casa Kaos

07.01.2016 kl.11:22

Ingvild: He he he. Så gøy å lese!
Og bra teamwork med fireåringen :-D

Casa Kaos

07.01.2016 kl.11:24

Ginas kurv: Åh, det der kjenner jeg så godt igjen!
Jeg har også latt fireåringen få tegne og male på veggen slik at jeg skal komme i gang å få malt resten.
Men det funker jo ikke i det hele tatt :-D
Stor klem til deg og.

Casa Kaos

07.01.2016 kl.11:24

Cecilie: Oj da. Fort gjort!
Bra mobilen overlevde, da :-D

Casa Kaos

07.01.2016 kl.11:25

Hege: Ha ha ha. Ja, det innlegget husker jeg. Så gøy at du likte det :)
Godt nytt år til deg og!

Casa Kaos

07.01.2016 kl.11:25

R: Ha ha ha :-D
Svarte baller. Av alle ting!

Casa Kaos

07.01.2016 kl.11:25

Viktoria: Tusen takk :-D

Casa Kaos

07.01.2016 kl.11:26

Anonym: He he. Tusen hjertelig takk :)

Casa Kaos

07.01.2016 kl.11:27

Marte: Oj da!
Ikke så lett å ha kontroll på de greiene der når man "bare" er 14 år.
Har noen sånne episoder selv også fra den tiden ;-)
Trøst deg med at det er helt vanlig!

Casa Kaos

07.01.2016 kl.11:28

Trine: Ha ha ha.
Det er flaut! En skikkelig brøler :-D
Håper foredragsholderen tok det med humor.

Casa Kaos

07.01.2016 kl.11:29

Unni: Ups!
Trøst deg med at mest sannsynlig har ingen av klassekameratene skjønt hva hun satt og fiklet med.
Lærerne derimot ... :-D

Casa Kaos

07.01.2016 kl.11:30

Malene: He he he.
Men du, helt ærlig. Hvem er det som klarer å holde seg våken gjennom en hel episode av Drømmehagen? Og spesielt tidlig på morgenen :-D
Godt nytt år til deg og!

Casa Kaos

07.01.2016 kl.11:32

M: He he. Tusen takk for det. Er sikker på at du ser helt smashing ut du og! :-D
Gubben din kan gå og ta seg ei bolle ;-)

Casa Kaos

07.01.2016 kl.11:36

Lilleulv: Ha ha ha. Her var det mye å ta av, skjønner jeg :-)
Kjenner godt igjen det med å ta ut middag fra fryseren om morgenen. Og så orker jeg ikke lage likevel når jeg kommer hjem fra jobb.
Og godt å høre at det florerer med nesten-flauser på tv.
Akkurat det ble jeg skikkelig nysgjerrig på, kjenner jeg. Det burde du skrive mer om ;-)

Casa Kaos

07.01.2016 kl.11:37

Ann: He he he.
Takk! :-D

Casa Kaos

07.01.2016 kl.11:38

Unni: Tusen hjertelig takk!
Det var utrolig hyggelig å høre :-)

mediakaos

07.01.2016 kl.14:46

Tja, si det. Jeg liker bloggen din fordi den er så ærlig og fordi det finnes noen i bloggverden, som har det minst like lykkekaotisk som oss. Ting man ikke sier høyt, er jo nettopp disse tingene. 2015.. hva skal man trekke frem? Tja.. Hva sier man til minstejenta når en lærling har tatt ditt brune hår, og gjort om til en blanding av gulrot og (en litt penere beskrivelse av den egentlige fargen: ) veldig gul - når hun også vil farge håret, og vil vite hvorfor ikke hun kan? Eller når man med gode hensikter innfører 1 time ipad pr dag, og ungene oppdager at både mamma og pappa glemmer å ta tiden på de? Eller når poden på 16 skal reise avsted, og hans arbeidende stressende mamma har bomma på datoen, og tydeligvis var innstilt på "sønnepause" - en mnd tidligere? Eller når man henter ut en parkeringslapp på flyplassen, setter bilen fra seg - reiser på jobb i 5 dager - for så å finne bilen full av vann, fordi vinduet stod fortsatt åpent? Noen vil si surrehue, jeg vil si jevnt, gjennomført kaos. Det skal faktisk en del til, for å klare og klure ting til - så mye. Jeg skriver forord i magasiner, og allerde i Juli begynner vi å produsere julemagasinene. Man skal da tenke fremover, og gi leserne en liten "personlig" titt, av vårt liv i brevet. Lite vet man jo egentlig om hva som skjer 1/2 år i fremtiden. Det eneste helt sikre jeg kunne skrive, som selvfølgelig slo an - var at 4 x 24 kalendergaver, ble gjort ferdig 30 November - som året før, som året før der igjen, og året før der. Nei vent! Det ene året hadde jeg faktisk handlet inn MASSE gaver allerede på sommeren. De la godt gjemt og klare. Vi fant de i fjor, i April..........

:-)

Andrea Slotte Sæther

07.01.2016 kl.17:45

Haha elsker ærligheten! Det er det mye av på bloggen din, og det skulle flere blogger hatt mer av :)

Henger meg alltid opp i at folk skal bry seg så mye om hva alle andre holder på med, og hvordan de skal oppdra sine barn.. Men som du sier, mammapolitiet er alltid på vakt.

Stå på videre med ærlige og herlige innlegg i det nye året, så blir det artig å hva du angrer på neste år ;)

Mitt minne er ikke så langt at jeg husker hva jeg gjorde for tabber i 2015(haha), men mitt motto er iallefall at jeg ikke ønsker å angre på saker jeg gjør, for da jeg gjorde det, var det det jeg ville.. Og det går ikke å endre på uansett :)

Nina

07.01.2016 kl.18:15

At du klipte deg var ingen tabbe iallefall! Syns du er veldig stilig med kort hår - skulle ønske jeg kledde det så godt som deg! Takk for inspirasjon til å lave skuldre og lave forventninger. Jeg er førstegangsmamma og har ei datter på to måneder, så jeg aner vel ikke helt hva jeg går til ;)

Godt nyttår til deg! :)

Casa Kaos

08.01.2016 kl.10:38

mediakaos: Ha ha ha. Godt det er flere enn meg der ute :)
Men jammen skal du ha for å være tidlig ute med gavekalender!
Respekt for det :-D

Casa Kaos

08.01.2016 kl.10:39

Andrea Slotte Sæther: Tusen takk!
Veldig hyggelig å høre.
Skulle ønske jeg også hadde litt dårligere hukommelse. Men det er litt vanskelig når alt jeg driver med ligger her på bloggen :-D

Casa Kaos

08.01.2016 kl.11:12

Nina: Tusen hjertelig takk :)
Lykke til i mammarollen. Det går helt sikkert helt fint :)

Kara

09.01.2016 kl.23:09

Herlig lesning. Takk for at du deler dette. Det er viktig å se at også andre feiler. Den brokkolien så veldig kjent ut, ja.

Hver høst får jeg ånden over meg og begynner å trene. I fjor satte jeg ny rekord. Jeg gav opp etter bare en uke! (Vanligvis holder jeg ut minst 4-5 uker)

Casa Kaos

11.01.2016 kl.10:05

Kara: Ha ha. Det hørtes veldig kjent ut :D

Lilleulv

11.01.2016 kl.10:59

Jo takk, Casakaos, det finnes mange historier. Egentlig burde jeg hatt en egen blogg, men har prøvd å få det til noen ganger uten å lykkes, så har jeg rett og slett ikke tålmodighet til å prioritere å få det til: Har nok å drive med uten! Forresten fant jeg nettopp glitterpakkene jeg lette etter til Luciafeiringen.... Snudde huset opp ned til langt på natt dagen før den store begivenheten, men ikke så mye som ett glitterbånd fant jeg. De dukket opp da jeg pakket ned julepynten. Forstår ikke hvorfor jeg ikke fant dem tidligere, men det var vel ikke meningen at ungene skulle ha glitter i håret, da!

Og mediakaos: Å skrive forord til julemagasiner er en ting: Man får liksom julestemning på helt feil tid av året, og rekker å planlegge en masse juleaktiviteter som det som regel ikke blir noe av. I min grønne ungdom jobbet jeg som gartner og begynte å stikke julestjerner i juni. Tre millioner, laget vi. Tok ganske mange år før jeg orket å se på en julestjerne igjen!

Casa Kaos

12.01.2016 kl.10:01

Lilleulv: Hvis det er noen trøst, hadde ikke mitt barn glitter i håret på Luciadagen i barnehagen heller ;-)

Sissel

16.01.2016 kl.08:13

Gratulerer med Vixen-pris. Så herlig blogg du har, vil begynne å følge deg:-)

Casa Kaos

17.01.2016 kl.21:21

Sissel: Tusen hjertelig takk!
Så hyggelig at du vil begynne å følge meg. Velkommen skal du være :-)

Skriv en ny kommentar