hits

Mammablogger-skandalen tar en helt ny vending

05.05.2016 - 20:28 10 kommentarer

//Sponset tur

Det har kommet nye graverende opplysninger i saken om mammabloggeren som forrige uke ble anmeldt for ikke å ha vært i Legoland eller besøkt Kaptein Sabeltann med sine to barn.

- Dette er rett og slett en veldig trist sak, uttalte Pål I. Tee, lensmann ved Vestre Toten lensmannskontor.

Det er nå bekreftet at det var mammabloggeren fra Raufoss, hennes mann og deres to barn som var i Legoland forrige helg.

Bildene familien delte i sosiale medier er nå bekreftet å være ekte.

Likevel har det dukket opp flere nye grove og graverende opplysninger.

- Det er fortsatt mye som tyder på at denne moren mangler fullstendig dømmekraft og omsorgsevne for sine to barn, sier lensmann Pål I. Tee.

- Hva slags informasjon?

- Det kan jeg ikke si noe om på nåværende tidspunkt.

Redaksjonen har likevel lykkes i å få tak i en liste over hvilke opplysninger politiet sitter på, samt bildebevis:

Bloggeren er observert ved den store Lego-tavlen inne i Legoland hotell der hun skrev ukvemsord som blant annet «RAP», «JEVEL» og «FAEN» med legoklosser sammen med sin seks år gamle sønn. Moren hevder selv hun kun skrev navnet på sønnen, som begynner med bokstavene RA, JESPER, som er navnet på barnas halvbror, samt FAR.

 


 

Ifølge en hotellansatt, løp barna rundt som noen villbasser i gangene på hotellet. Tilsynelatende helt uten kontroll og uten å ta hensyn til gamle, syke mennesker.


 

Barna virket også helt ute av stand til å bruke trapper, dører, heiser og stoler på vanlig måte. Man skulle tro de aldri hadde blitt fortalt hvordan slike ting fungerer.


 

Senere samme dag, skal familien ha vandret rundt i Legoland i sprutende regnvær, vind og blåst uten å ha kledd på barna tilstrekkelig. Jenta ble sett med åpen jakke og gutten manglet lue.


 

Moren ble også stadig observert med mobilen i hendene opptatt av å ta selfies i stedet for å se på barna som lekte.


 

Flere ganger holdt hun rett og slett på å falle i søvn, midt på lyse dagen.


 

På ettermiddagen forflyttet familien seg videre til byen Ebeltoft og Ebeltoft Strandcamping. En campinggjest forteller at barna lekte ute på lekeplassen til godt over klokka ti på kvelden. Vitnet er dog noe usikker på nøyaktig hvor lenge barna lekte ute, da hun holdt på å bleike etterveksten og måtte gå fra campingvognen til fellesdusjen for å skylle ut hårfargen. Men hun er i hvert fall helt sikker på at det var ganske seint.


 

Den samme campinggjesten skal også ha reagert på at barna kjørte som noen villmenn i månebiler rundt på campingplassen. Enda fartsgrensen var satt til 15 kilometer i timen. 

Dagen etter var familien igjen på plass i en fornøyelsespark, denne gangen nærmere bestemt Djurs Sommerland. Igjen har folk reagert på barnas bekledning. Gutten skal ha løpt rundt i sprutregnet med kun et pannebånd på hodet.


 

Flere av gjestene både i Legoland og i Djurs Sommerland har også reagert på at jenta tilsynelatende alltid går rundt i gutteklær. «Eier den stakkar jenta i det hele tatt en rosa kjole», skal en av gjestene ha spurt.  

I tillegg har politiet opplysninger, dog ikke bevis, på at barna fikk pannekaker med sirup og is til frokost minst en dag, de spiste dessert før middag, under et besøk på Bryggertorvets Pizzaria i Ebeltoft skal barna ha turnet i sofaen, dog uten sko på, og på flyet skal barna ha vært urolige og gått i midtgangen.

Mammbloggeren stiller seg helt uforstående til siste punkt, og sier barna satt stille og rolig under hele flyturen.

- Jeg er fortsatt i sjokk over hvor fint flyturen gikk. Begge veier. Det er mulig noen av passasjerene kan ha reagert på at begge ungene måtte to ganger på do hver under turen hjem, men det syns jeg er innafor, sier mammabloggeren og sender et bildebevis på e-post: 

Leder av mammapolitiet, Mari-Maggi Magnusson Mathiesen, reagerer kraftig på opplysningene som har kommet inn.

- Denne moren burde ikke hatt barn. Hun virker helt ansvarsløs. Det burde hun tenkt på før hun i det hele tatt fikk barn, sier Magnusson Mathiesen.

- Men flere av disse anklagepunktene går jo på at barna oppfører seg som ... ja, nettopp barn på stedet som er tilrettelagt for barn og som har barn som målgruppe. Syns du ikke det er litt vel strengt å ...

- Nei, det syns jeg ikke! Barn skal ikke oppføre seg som barn! Uansett! At barn er barn, er bare en dårlig unnskyldning dårlige foreldre bruker. Foreldre som ikke har kontroll på barna sine, prøver ikke hardt nok. Selv har jeg gått til innkjøp av elektriske halsbånd til mine barn. Det funker som bare det.

- Så du mener at barn ikke er barn?

- Ja!

- Eller nei. Barn er barn, men de skal ikke oppføre seg som barn. De skal oppføre seg som små voksne. Og foreldre som ikke får til det, bør ikke ha barn, sier altså lederen av mammapolitiet.

 

Følg saken videre i våre sosiale medier:

                  

(casakaos på Face og Snap og casa_kaos på Insta)

//Turen til Danmark er sponset av VisitDenmark

 

.

10 kommentarer

Abelone

06.05.2016 kl.07:30

Sitter og humrer, takk for enda et morsomt innlegg om mammapolitiet. Men det forundrer (og sjokkerer) meg hva folk tydeligvis får seg til å si, trodde det snart hadde vært nok fokus på at mobbing starter med oss voksne til at vi snart sluttet å slenge med leppa.

Mine barn har forøvrig heller ikke vært i legoland, og sist vi var i dyreparken - altså utenfor sesong slik at det bare var dyrepark- var minstemann bare noen måneder gammel.

Casa Kaos

06.05.2016 kl.10:47

Abelone: Oooh, vær forsiktig så ikke du blir anmeldt og ;-)

Avdelingholt/ Anja Holt

06.05.2016 kl.10:59

Ida og Vilde har ikke vært i Danmark engang. Jeg tror Ida var med Besta til Kristiansand en gang. Men da var hun liten. Tror ikke engang hun husker det. Men det ser ut til å bli folk av dem også?

Casa Kaos

06.05.2016 kl.11:10

Avdelingholt/ Anja Holt: Nja, det spørs, Anja. Du tar en råsjans, nå. Men du kan selvfølgelig håpe på at det blir folk av dem ;-)

Kari

06.05.2016 kl.11:32

Helt fantastisk skrevet, det var morsomt!

Casa Kaos

06.05.2016 kl.15:36

Kari: He he he. Så gøy at du likte det :-)

Marianne R

06.05.2016 kl.22:19

Herlig underholdende og morsomt innlegg! Jeg syntes særlig det korte intervjuet med mammapolitiet var supergøy (for ei merr hun Mathiesen-dama er) ;-)

Casa Kaos

07.05.2016 kl.20:52

Marianne R: He he he. Ja, hun er ei skikkelig merr :-D
(Så herlig å høre at folk fortsatt bruker det ordet, forresten)

Magali

07.05.2016 kl.16:38

Bra skrevet!! Men du, hold deg fast her: mine to har aldri vært i syden ☺️

Casa Kaos

07.05.2016 kl.20:53

Magali: Whaaaat? Og det tør du si høyt? ;-)

Skriv en ny kommentar