hits

Tomme doruller, våte håndklær og skittentøy

07.05.2016 - 20:46 10 kommentarer

Noen ganger sier bilder som kjent mer enn tusen ord.

Så jeg bare kjører på, jeg: 

 

 
 

  

Flere som kjenner seg igjen?

Les også: Mellomstasjon

Les også: Når mannen rydder 

 

PS: For flere oppdateringer fra familien Kaos, følg oss gjerne her:

                  

(casakaos på Face og Snap og casa_kaos på Insta)

 

.

10 kommentarer

Sven Magne

07.05.2016 kl.22:03

Har vi en husmor som ikke har ryddet etter sin mann og sine barn? :)

Casa Kaos

09.05.2016 kl.13:09

Sven Magne: Ha ha ha. Morsom du ;-)

TitaLita

07.05.2016 kl.23:28

Men altså, jeg kjenner meg jo godt igjen på mye av det her. INGEN kan gå inn fra yttergangen uten at de tar av skoene. Bortsett fra meg som setter de pent ved trappa opp til stua (det er tross alt jeg som vasker). Så SKAL jakkene henges pent opp, ikke kastes på benken (mellomstasjonen) under knaggene, bortsett fra min da selvfølgelig som henger ved skoene på rekkverket ved trappa opp til stua.

Og alle prosjektene mine, de ligger i hauger rundt omkring. Som om guttene eller mannen kunne gjort det samme?

Jeg bretter klær med tellekanter (jeg vasker og henger de opp også), men legger de ofte fra meg på sengen, svært sjelden rett i skapet.

Og i skrivende stund sitter jeg og ser på at jeg har brettet pent sammen silkepapiret som var rundt de nye eggeglassene jeg kjøpte, men det har ligget på benken siden fredag.

Jeg er ikke spesielt god på jenteting og har nok mye mann i meg, helt klart. -Men når det er sagt, så må jeg innom to bad og tre soverom når jeg skal vaske klær. Dette til tross for at begge badene og alle soverommene har skittentøysgulv, allikevel ligger det stort sett på gulvet. Tomme doruller, setter de fra seg på benken, samme hvor mange som står der fra før. Og om det ikke ligger mye klær i skittentøysdunken på badet, finner jeg til enhver tid brukte Q-tips i den. Badelaken som de tørker seg med, kastes på gulvet et første gangs bruk og ligger der, eller på gulvet på soverommet, til tross for at det er minst 3 slåbroker på badet. For å neven noe?

Så forskjellen er at mine mellomstasjoner ser ryddige ut og aldri i befatter kroppslige væsker, søppel osv. Er det da innafor? ;o)

Casa Kaos

09.05.2016 kl.13:12

TitaLita: Ha ha ha. En ryddig mellomstasjon, der du i tillegg vet hvor ting er, er helt klart innafor. Rotete mellomstasjoner spredt utover over alt, er ikke like sjarmerende ;-)

08.05.2016 kl.15:15

haha meget :D

Minstejenta må alltid rive ned håndduken på gulvet, ikke snakk om å la den henge. Og når hun leter etter klær, hiver hun alt i skuffene på gulvet for å finne det hun leter etter, men lar det bli liggende på gulvet...

Og doruller, ja de blir liggende tomme... Kun jeg som gidder å henge opp ny her i huset.

Og finner de q-tips, jo så er jo det noe å leke med... tar med seg en stor bunke som de slenger fra seg på gulvet etterpå. Morsomt.

Casa Kaos

09.05.2016 kl.13:13

Anonym: Oh, som jeg kjenner meg igjen.Det med q-tips spesielt. De danker ut både Barbie og Lynet ;-)

Tina

08.05.2016 kl.22:55

Tror nesten jeg kan banne på at jeg topper disse bildene.

Jeg er midt i eksamen fortiden, og nå ser det slik ut:

- I kjelleren ligger det 4-5 ikeaposer med rent tøy slengt i en haug fordi jeg bare har fått tid til å vaske, ikke legge sammen.

- Skittentøyet har ikke bare én plass. Det ligger litt under senga, litt des fortenden, litt på min side av senga, litt på hans side av senga, litt her og der på ungene sitt rom, MYE i gangen mellom soverommene, mye (men ikke så mye som det pleier å være) i en krok på badet, noe foran døra til kjelleren, noe på veg ned trappa til kjelleren, noe fottan døra til vaskerommet, og en del i sorterte skittentøysdunker.

- På kjøkkenbenken står smørkrukka, yoghurtboksene fra kveldsmaten, og lokket til yoghurten. Saksene ligge litt her og der også.

- Skoene forsøkte jeg å putte (i allefall noen) inn i den STORE skohylla vår i dag, men før det hadde vi ca 10 par liggende rett foran ytterdøra.

- Gangen er også full av jakker, luer osv som er slengt og vrengt av i det de (ungene) kom inn døra.

- Bokhylla vår var egentlig grei i dag, men de pleier tømme hele bokhylla på gulvet i løpet av ettermiddagen...

- Hånddukene ligger konstant rundt og slenger.

- Og siden jeg jobber i skolen og er kunst og håndverkslærer, samler jeg på doruller, så de ligger gjerne og samles opp på badene til jeg orker å gå ned med dem.

Jeg kjenne at mye går på orken, og ikke at jeg ikke fysisk har tid. Jeg tenker det ikke er så krise at det ser jævelig ut til tider. Det er jo ikke akkurat glasskår som ligger rundt om kring. Det farligste som ligger og slenger er vel lego og duplo som jeg til stadighet finner rundt om kring på de merkeligste steder.

Jeg sier det er ille nå fordi jeg har eksamenstid, men sannheten er vel at jeg er lat og at jeg generelt sett hater å bruke tiden jeg kunne slappet av på til å rydde. I enkelte perioder tar jeg meg sammen og prøver å "holde det ryddig", men ender fort opp i det samme sporet. Føler det er litt som når jeg legger meg til rett tid og står opp uthvilt til rett tid dagen etter og banner på at jeg skal bli A-menneske, men så ble plutselig klokka 2 før jeg la meg en kveld, så er B-mennesket i meg tilbake.

Casa Kaos

09.05.2016 kl.13:18

Tina: He he he. Jepp, du topper lista mi. I hvert fall akkurat nå ;-)
Og gjett om jeg kjenner meg igjen i det med å legge seg tidlig. Det funker bare ikke.

Lilleulv

09.05.2016 kl.09:05

Jeg har vel mer enn innrømmet her tidligere at jeg ikke orker å gå og plukke etter mann og barn hele tiden, og at det ser ut deretter. Det toppet seg en smule i helgen, da sommertøyet plutselig måtte finnes frem, og ble sortert i stua, samtidig som jeg prøvde å grovsortere barnas vintertøy i hva som var for lite til høsten, og hva som muligens holder et år til.

Samtidig hadde barna rotebonanza: tømte alle lekekassene (flotte og praktiske fra IKEA) på gulvet for å bruke kassene til å klatre på. Jeg lot dem holde på.

Så spiste vi lunsj, og i stedet for å være prektig husmor og rydde av med en gang, gikk vi alle sammen ut i solen så fort som mulig. Det er tross alt ikke hver dag solen skinner og det er lørdag.

Gjett hvem som fikk besøk? Lekebesøk, må vite. Jeg kjenner ikke mammaen spesielt godt. Inviterte IKKE inn, men kunne jo ikke nekte den lille jenta å gå på do. Og da ble hun jo inne, for der var det veldig mange spennede leker.... Så mamma måtte jo inn og hente henne... HJELP, sier jeg bare. Skrekk og gru. Mitt gode rykte som husmor er nok ruinert for all fremtid. I den grad jeg hadde noe.

Tom dorull på gulvet på badet? Jada, det også. Men det var nå det minste problemet!

Casa Kaos

09.05.2016 kl.13:19

Lilleulv: Ha ha ha. Herlig! Vi har vel alle fått besøk av den ryddige mammaen når det ser som aller verst ut. Og så begynner man å forklare, og så blir alt bare enda verre :-D

Skriv en ny kommentar