hits

Til jul ønsker jeg meg en mann som forstår meg

19.12.2016 - 19:30 6 kommentarer

//Inneholder egenreklame

Hva ønsker du deg egentlig til jul? Sånn egentlig? 

Jeg vet hva jeg ønsker meg: Barn som sover lenge og en mann som forstår meg. Barn som sover lenge, kan jeg bare glemme. Det kommer aldri til å skje. Men en mann som forstår meg, står fortsatt på ønskelisten. Hvor deilig hadde det ikke vært å hatt en mann som til en hver tid visste hva jeg trengte. Som visste når han skulle holde kjeft, når han skulle lytte, når han skulle prate, når han skulle skygge banen og når han skulle være der for meg. 

 


 

Okei, jeg vet at det er mitt ansvar også. Jeg vet at menn ikke kan lese tanker. Og i bunn og grunn er han ikke så ille han mannen min. Så lenge jeg også tar ansvar og forteller kan klart og tydelig hva jeg trenger. 

Jeg tror det er nøkkelen i de fleste parforhold. Man må bruke tid på å avklare og fortelle hva man trenger. Og lytte til den andre parten også, selvfølgelig. Og så må man ta grep før det går helt ad dundas. Et forhold er som en bil. Det må pleies og kjøres på service med jevne mellomrom. Helst før det kræsjer. 

Problemet vårt er å sette av tid til det. I en hverdag bestående av jobb, barn, snørr, klesvask, brent middag og legoklosser utover stuegulvet, er det lett å glemme å ta vare på forholdet. 

Vet du hvem Maria Mork er? Hun er relasjonstolk, eller partolk, og hjelper mennesker til å forstå hverandre bedre. Hun har blant annet hjulpet oss. 

I februar arrangerer hun Årets Viktigste Date (ÅVD) for andre gang. I fjor ble det en kjempesuksess, og i år kommer det til å bli enda bedre. ÅVD er et arrangement for par i form av en helaften med god mat, underholdning av ulik art og input for parforholdet. Alle parene får sitt eget bord, 3 retters bankettmeny, velkomstaperitiff, underholdning og foredrag. I tillegg får alle parene bok og goodiebag.

 


Fra fjorårets arrangement. 


Dette er jo også en fantastisk julegave fra deg til partneren. Eller til svigers. Eller fra barna til mamma og pappa. 

Denne gangen skal mannen og jeg også opp på scena. Vi skal holde et kåseri om den vanskelige kjærligheten:

 

Det sies at forelskelse gjør blind. Men hvordan kan man holde på dette svaksynet når partnerens irriterende sider etter hvert blir krystallklare og driver en til vanvidd.

Og hvordan i alle dager skal man klare å overleve sammen når hun er fra Mars og han er fra en planet fra et helt annet solsystem?

 

Vi har aldri stått på scenen sammen før, så dette kan bli gøy. Her er resten av foredragsholderne og underholderne: 

  

 

Og her kan du se hva noen av fjorårets par sa om kvelden: 

A-TEFdqF_84

 

Håper vi sees!

 

PS: Alle som melder seg på før 24. desember er med i trekningen av en hotellweekend for to. 

 

PSS: For flere oppdateringer fra vårt til tider kaotiske parforhold, følg oss gjerne her:

                  

(casakaos på Face og Snap og casa_kaos på Insta)

 

.

6 kommentarer

Siw

19.12.2016 kl.22:37

Det ønsker jeg meg også.....altså en mann som forstår meg !!! Men siden jeg er singel burde jeg kanskje ønske meg en mann først ????

God Jul <3

Casa Kaos

23.12.2016 kl.13:49

Siw: Ha ha ha. Det kan kanskje være et greit sted å begynne :)
God jul til deg og!

Lisa

21.12.2016 kl.20:20

Jeg vil være med i trekningen av hotellweekend.

God jul til dere.

Casa Kaos

23.12.2016 kl.13:49

Lisa: Så bra! Jeg krysser fingrene for deg!

Hege

30.12.2016 kl.14:16

Veit du?!! Jeg trodde ALDRI at ungene noensinne skulle komme til å sove lenger enn til halv sju, maks! Men nå har det altså skjedd, over natta rett og slett. De sover til halv åtte, og også nesten til åtte!! Det er intet mindre enn et julemirakel... Så nå har jeg begynt å bekymre meg for hvordan det skal bli når jag må hale dem ut av senga for å få dem på skolen... Men enda har jeg noen dager igjen da :) Godt nytt år!

Casa Kaos

04.01.2017 kl.11:09

Hege: åh, herlig. Nyt det! Godt nytt år til deg og :)

Skriv en ny kommentar