Je ha'itte vaske golvet og itte børi ved

23.12.2016 - 21:08 4 kommentarer

Itte har je sett opp fuggelband heller. Men treet, det har je pynte. Og det er vel omtrent så langt jeg har kommet. 

På lille julaften. 

 


 

Jeg hadde jo så god tid. God tid til å kose meg med julepynting, planlegging av gaver og innkjøp. God tid til å bake pepperkaker, pynte pepperkakehus og sitte sammen med barna og lage hjemmelagede julegaver til familien. Du vet, sånne skeive gaver som gir morfar en tåre i øyekroken når han pakker opp.  

Men hva var det egentlig som skjedde? Ikke vet jeg. Plutselig var det bare en uke igjen til jul. Og da ble jeg syk. Skikkelig manflu fikk jeg, med rennende nese verkende bihuler, vond hals og stort sympatibehov. 

I dag er det lille julaften. Jeg har fått opp treet, det skal jeg ha. Men jeg er fortsatt ikke i mål med julegaveinnkjøp. Jeg har ikke pakket inn en eneste julegave. Pepperkakene vi bakte i begynnelsen av desember er spist opp for lengst. Pepperkakehuset ligger på kjøkkenbenken, i esken sin. Juleskinka er fortsatt rå. Huskaninene koser seg i hjørnene. Og julestjernene lider av vannmangel. Alle fire. 

  

Sånn blir det i år. 

Men vet du hva? Vi skal ha en strålende jul for det. En jul med hybelkaniner, siste liten-gaver, visne julestjerner og pepperkakehus bakt i romjula. Det fine med sistnevnte er at vi kan spise det opp nesten med en gang. 

Jeg ønsker dere alle en fantastisk jul! Enten dere er i mål eller ei. For om jula blir fin eller ikke handler om helt andre ting enn vaskebøtte og nystrøkne julegardiner.

Og i morgen klokka elleve går Tre nøtter til Askepott på NRK, okke som. Og da, da er det jul. 

GOD JUL!

 

PS: For flere oppdateringer fra vår kaotiske jul, følg oss gjerne her:

                  

(casakaos på Face og Snap og casa_kaos på Insta)

 

4 kommentarer

Leila

23.12.2016 kl.23:47

Du er ikke alene 😄 Godt vi feirer jul hos min søster i år 😜

God Jul......

Casa Kaos

29.12.2016 kl.14:56

Leila: Herlig!
God jul til deg og :)

25.12.2016 kl.09:54

Jeg har vært nøye med at alt skal være på stell til jul, virkelig altså!

- Og egentlig gledet jeg meg bare til 4 dag så vi kunne stikke til fjells å gå i superundertøy og pynterfri kleskode til over nyttår.

Tok et oppgjør med meg selv i fjor da vi var på andre siden av jorden og så mye fattigdom,at det fikk være slutt på sånne juler hvor jeg er streng og sliten mamma til 28 desember.

Jeg elsker å pusse opp og rommet står halvferdig oppe, mens far og jeg har fått minstemann sine ting på soverommet så lenge.

Det hadde aldri skjedd før, da hadde det vært ferdig senest første november.

Vi flytta et besøk til før jul i stedet og ble bedt bort i går og i morgen, så har jeg 3 juledag her.

Jeg har ikke bakt noe særlig for det har jeg ikke tatt meg tid til, men har ordnet meg med en lokal dame som er kjempeflink og mannen min har bakt litt.

Vet du, dette er den beste jula jeg har hatt!

Jeg kommer fortsatt til å vaske og pynte til jul, og gå litt mere på julefilmer og julemarked og stresse mindre hver jul i resten av mitt liv!

Casa Kaos

29.12.2016 kl.14:58

Anonym: Åh, så godt å høre at du har funnet en måte som ikke gjør deg til strenge-mamma helt til romjulen.
Litt mindre stress gjør så stor forskjell :)
Kos deg videre i romjulen!

Skriv en ny kommentar

hits