hits

Dette gjør meg fly forbanna

19.01.2017 - 19:30 10 kommentarer

Nå stresser ikke jeg nevneverdig mye, men det er en ting som får meg til å gå helt i spinn, og det er elektriske greier som plutselig ikke virker.

 


 

Som når jeg skal jobbe og pc-skjermen plutselig er helt svart. Eller når jeg skal se på tv og den ikke virker. Når nettet er nede, når jeg ikke får overført bilder fra kamera til pc-en, når laderen ikke lader, når mobilen ikke reagerer, når kaffemaskinen bare står og blinker rødt og ikke vil kverne, når varmepumpa ikke funker, når printeren ikke vil printe, når bilen ikke starter, når vaskemaskinen eller tørketrommelen ikke virker, og så videre, og så videre. Du skjønner hva jeg mener, ikke sant?

Sånne ting er fryktelig irriterende. Jeg får en umiddelbar fysisk reaksjon når slikt skjer. Hele kroppen spenner seg som ei springfjør, hjertet begynner å slå i dobbelt tempo, jeg svetter på ryggen og blir tørr i munnen.

Min umiddelbare reaksjon er å ødelegge. Å hamre løs på det som ikke virker. Å finne fram hammeren og bare slå løs så glass og plast spruter, mens jeg roper «Nå kan du ha det så godt din forbanna drittsekk» og innbilde meg at apparatet eller maskinen har følelser.

Men det gjør jeg selvfølgelig ikke. Jeg er et voksent, relativt fornuftig og oppegående menneske, så det blir med tanken.

Men jeg ringer mannen. Enten han er på jobben, på golfbanen, på kurs eller på fotballtrening. Og jeg forventer at han legger alt annet til side og svarer umiddelbart. For dette er viktig.

Jeg har ikke tid til noe sånt «Hei, kjære, passer det at jeg ringer? Forstyrrer jeg?» Nei, det er rett på sak: «Tv-en virker ikke!!!»

Svarer han ikke, legger jeg igjen beskjed på svareren og sender både sms og melding på Facebook samtidig. Svarer han ikke i løpet av 30 sekunder da, sender jeg ny melding. Nå med dobbelt så mange utropstegn.

Og så forventer jeg en umiddelbar løsning på problemet. Jeg vil at han bare skal si «Å ja, men det kan jeg hjelpe deg med. Du bare trykker på den og den knappen, så kommer tv-en til å virke». Men det gjør han jo ikke. For han aner jo ikke hva som er feil.

Og det er egentlig greit, det. Jeg skjønner jo det jeg også, innerst inne. At det er veldig vanskelig å vite hva som er feil sånn over telefonen.

Men det verste - det aller, aller verste - og det som virkelig får meg til å klikke fullstendig, er det første spørsmålet han alltid stiller:

Har du slått den på da?

Har - du - slått - den - på - da - ???

Virkelig?!

Selvfølgelig har jeg slått den på! Snakk om å undervurdere kona si. 

Kjære mannen min, jeg elsker deg veldig høyt. Men av og til får jeg lyst til å rive hodet av deg. Av og til. 

 

 

PS: For flere oppdateringer fra vårt herlige parforhold, følg oss gjerne her:

                  

(casakaos på Face og Snap og casa_kaos på Insta)

 

.

10 kommentarer

Mona

19.01.2017 kl.19:57

Hahaha!! Det er akkurat sånn jeg har det også! Jeg fungerer ikke når teknologien rundt meg svikter! Kanskje like greit at jeg ikke selv går på batteri eller strøm? Kunne blitt katastrofalt! =D

Casa Kaos

19.01.2017 kl.23:00

Mona: Ha ha ha. Jeg tør ikke en gang tenke på hvordan det hadde vært :D

Kari

20.01.2017 kl.08:11

Kunne vært meg..særlig tv'n klikkes det på.Værste var vel den gangen jeg ringte hysterisk fordi jeg ikke fikk av håndbrekket på bilen, og det viste seg at det var min egen Pepsi flaske som hadde kilt seg imellom...da hadde jeg forbannet både ham og bilen ganske lenge.Det er noen år siden, men den får jeg fortsatt høre gitt...

Casa Kaos

20.01.2017 kl.11:32

Kari: Ha ha ha. Har gjort noe liknende selv en gang. Har lenge prøvd å glemme det, men nå dukket det opp igjen, gitt :-)

Michi

20.01.2017 kl.14:31

Kjenner meg veldig igjen, reagerer på akkurat samme måte når noe ikke fungerer som det skal; være seg mobilen, iPoden eller kaffetrakteren. Pleier å fleipe med at det er sånn jeg kommer til å ende mine dager her på jorda.

Ha en flott helg :)

Casa Kaos

23.01.2017 kl.13:01

Michi: Ha ha ha. Greit å vite :)

Maria

21.01.2017 kl.21:33

haha :) Kjenner meg så godt igjen. Jeg er ikke alltid like rasjonell heller. Du aner ikke hvilken tilfredstillelse det er å virkelig kaste ut den vrange tingen. Det er skikkelig hevn det. Bare å åpne altandøren og trå ut, og se tingen i et luftig svev, krasj. Da ser jeg på den at den angrer, men da er det for sent, hah!

Casa Kaos

23.01.2017 kl.13:01

Maria: Oooh, det er en helt herlig følelse :)

Fru Jacobsen (@frujacobsenno)

22.01.2017 kl.10:19

Hahaha, er som å lese om meg selv :P

Casa Kaos

23.01.2017 kl.13:03

Fru Jacobsen (@frujacobsenno): Ha ha ha :D

Skriv en ny kommentar