hits

Kjapp og god turmat (Med lave skuldre-garanti)

05.04.2017 - 19:30 12 kommentarer

//Annonse

Er det noe jeg har lært i alle de årene jeg har vært mamma, så er det å velge enkle løsninger. Det er for øvrig mye jeg ikke har lært, uansett hvor dreven jeg begynner å bli, som for eksempel at man ikke skal bruke tomme trusler. Eller at man visstnok ikke skal kjøpe seg en halvtime fri på en hektisk dag med ekstra iPad-tid eller sjokolade. Jeg mener, hvordan i alle dager er det egentlig mulig å komme seg gjennom småbarnstiden uten tomme trusler og bestikkelser? Men altså, enkle løsninger, det er gull, og det velger jeg over hele linja.

 


 

Som for eksempel når vi skal ut på tur. Vi er glade i å være ute, både sommer og vinter. Det er nemlig noe med at barn som sitter for mye inne fort blir både masete og kjeie, som vi sier her på Toten. Å være kjei, betyr noe sånt som at man ligger opp ned i sofaen og kaster puter på gulvet mens man gjentar med knirkete, veldig irriterende stemme: «Aaaaah, jeg kjeeeeder meeeeg!», eventuelt at man starter en krangel med søsken bare for å få litt drama.

Nå er jeg så heldig at jeg er velsignet med barn som er ekstremt aktive, og som ikke en gang kan fordra tanken på å måte sitte stille for lenge. Ergo må vi bare komme oss ut.

 


 

Men ut på tur, aldri sur, kan bli ut på tur, drittsur. Spesielt hvis det blir for mye forberedelser, hvilket fort ender i stress, mas og monstermamma.

Kjenner du deg igjen? Så bra, da er jeg ikke alene. Da må du følge med, for nå skal jeg dele noen tips til kjapp, enkel og barnevennlig turmat. Og siden det snart er påske, og påske for meg (og kanskje også deg) betyr grill, skal jeg dele noen superenkle grilltips med deg i dag. Og alt lager du ferdig hjemme på kjøkkenbenken og tar med ut. Like lett som å smøre brødskiver. 

 


 

 

Polarpizza: Polarbrød er sunt, godt, enkelt, barna elsker det og du kan bruke det til nesten alt. Som bunn til minipizza for eksempel. Bare smør på tomatsaus, legg på favorittfyllet ditt og topp med ost. Bruker du havre- eller fullkornsbunn, blir pizzaen litt sunnere. Pizzaene kan du pakke inn i sølvfolie, putte i sekken og legge rett på grillen eller bålet.

 


 

 

Polarbrød-sandwich: Denne er også kjempepopulært her i huset. Enten kald eller varm. Her har jeg brukt Fullkornsvinkel og fylt med ost, skinke og tomat. Og så har jeg laget et par med tunfiskrøre (tunfisk i vann blandet med majones) og ost. Og gjett hva? Barna digger grillet polarbrød med tunfiskrøre. Hvem hadde trodd det?

 


 

 

Dessert: For dessert må man ha når det er påske og man er blid på tur. Vi kjører grillet polarbrød med Nugatti og marshmallows. Jeg smører brødene hjemme og slenger på noen marshmallows når vi kommer fram. Skikkelig godt.

 


Mmm. Skikkelig digg!
 

Egentlig finnes det ingen grenser for hva man kan lage med disse brødene. Velg ditt favorittbrød, enten det er grovt, fint, havre, hvete, rug, rundt, firkantet eller trekantet, sleng på favorittpålegget, gjerne med litt ost, og legg på grillen.

 

 

Vil du ha flere tips om enkle og barnevennlige oppskrifter med Polarbrød? Da anbefaler jeg deg å sjekke denne siden og følge Polarbrød Norge på Facebook.

Og del gjerne dine Polar-oppskrifter med meg. Jeg er alltid på utkikk etter nye og spennende tips.

Hva er for eksempel ditt favorittpålegg?

 

Les også: Polarbrød i matpakka

 

PS: Jeg er ambassadør for Polarbrød i 2017, for flere Polar-tips, følg meg gjerne her:

                  

(casakaos på Face og Snap og casa_kaos på Insta)

12 kommentarer

Den lille Pandaen c:

05.04.2017 kl.20:31

Spennende c:

Marianne R

05.04.2017 kl.22:15

Dette ser ut som perfekt turmat! Så mye fristende dere hadde med :-). Skal bli flinkere til å bruke Polarbrød her hjemme selv.

Casa Kaos

07.04.2017 kl.10:48

Marianne R: Ja, det er så lettvint og greit. Lykke til med prosjekt Polarbrød :)

denutroligereisen89

06.04.2017 kl.20:06

Det så jo både lettvint og godt ut! :D Spiser så og si aldri polarbrød, spørs om vi ikke skulle kjøpt det en dag. :)

Casa Kaos

07.04.2017 kl.17:17

denutroligereisen89: Det må du gjøre. Og fortell meg hva du syns :)

M

07.04.2017 kl.10:51

Nå så jeg plutselig at mannen din ligner litt på Clark Kent :)

Casa Kaos

07.04.2017 kl.17:18

M: Ha ha ha. Det har jeg aldri tenkt over før :)

Madelen

07.04.2017 kl.23:22

Vi bakte grove polarbrød i går, vi :) Veldig godt tips, men skjønner at det kan være litt for krevende i en travel småbarnshverdag. Men akkurat det kan jeg for så vidt benekte her og nå; kun måle opp, røre sammen, elte kjapt og heve før man deler opp og steker!

Cecilie

09.04.2017 kl.07:49

Så lurt 🤗 Takk for super tips fra en mamma som er drita lei av pølser 😂

Lizbeth Osnes

09.04.2017 kl.13:43

Datteren min ELSKER polarbrød, så dette skal testes ut så snart intoleransetiden er over :-)

Michi

11.04.2017 kl.12:40

Polarbrød er genialt. Jeg pleier å bruke dem som burgerbrød, da jeg ikke liker de som selges på butikken og er for lat til å bake selv.

Casa Kaos

11.04.2017 kl.14:24

Michi: JAH! Kjempebra tips. Vi spiste faktisk Polar-burger i helga selv! :)

Skriv en ny kommentar