hits

Kjendisenes påske vs. min

19.04.2017 - 19:45 22 kommentarer

Se kjendisenes påskebilder, skriver VG og viser oss kjendisenes insta-bilder fra påskeuka. 

Her er Astrid Smeplass rett fra Los Angeles på plass i løypa på Oppdal:

 

 

Caroline Berg Eriksen har hatt en perfekt påske sammen med mannen sin:

 

Tone Damli har kost seg maks på skitur med familien:

 

Kygo har kost seg med kjæreste og venner på geilo:

 

Linnéa Myhre har kost seg i New York sammen med kjæreste Sondre Lerche:

 

Lan Marie Nguyen Berg ble fridd til i Italia:

 

Jonas Oftebro er lykkelig med kjæresten i Trysil:

 

Og John Arne Riise har vært på Strandafjellet og gått på ski med datteren: 

Og dette er selvfølgelig helt supert. Jeg unner virkelig kjendisene, og alle ikke-kjendiser, å ha en fin, snørik, solfylt og solo-lykkelig påske på fjellet. Virkelig! Men hvis du, som meg, sitter og blar gjennom disse bildene og tenker, njah, det var liksom ikke helt sånn min påske var, da. Og lurer på om du er den eneste som ikke har vært på fjellet, som ikke har vært lykkelig 24/7 i påsken. Som verken har gått på ski, blitt fridd til eller spist frokost i New York. 

Da kan jeg forsikre deg om at du absolutt ikke er den eneste. 

Her er et lite utdrag fra påsken vår:

 


Men først kaffe. Masse kaffe!

 

Tirsdag før påske: Rakk ikke toget til Stavanger. Måtte betale flere hundre kroner i gebyr for å endre billettene til neste avgang. Mann og barn ble togsyke. Mann lukket øynene store deler av turen og konsentrerte seg om ikke å spy. Barn gråt og var kvalm. Jeg holdt spyposer, hentet vann i kafévognen, leste, trøstet, sang, koste, lullet og lallet. Slo kneet i bordet og fikk megastort blåmerke. Kom frem til Stavanger kvart over midnatt. Da var ungene lys våkne og sovnet ikke på mange timer. 

 

Love you ... 

 

Onsdag før påske: Kranglet med mannen om hvem som hadde sovet minst og hvem som skulle stå opp med barna. Handlet inn mat til påsken og stod i timeslange køer på kjøpesenter. Barn kranglet om hvem som eide den siste tyggisen og om hvem som hadde lengst lugg. Ute regnet det. Spiste opp mannens påskeegg som han hadde fått på jobben. Mann ble sur. Jeg skylte på barna. Store storebror på 15 rakk ikke flyet videre til Stavanger da han byttet fly på Gardermoen (Fordi SAS brukte en time på å levere ut bagasjen). Måtte kjøpe ny flybillett til 2.000 kroner og vente to timer på nytt fly. 

 


Trøtt
 

Skjærtorsdag: Gikk tur. Hadde ikke kledd meg for vestlandsvinden og holdt på å fryse i hjel. Spiste 4 vaffelplater + restene etter barna. Mistet en boks blåbær i gulvet. Blåbær ble trampet ned i teppet. Ungene kranglet om hva som egentlig var til salgs da de lekte butikk. Store storebror satt på mobilen hele dagen. 

Langfredag: Så Baby Boss på kino. Unge syns filmen var kjedelig og lå og ålet seg rundt i kinosetet og spurte annenhvert minutt den siste halvdelen om filmen var ferdig snart. Spiste pizza på kafè. Barn likte ikke pizza og kranglet om hvem som skulle sitte hvor. Kjeftet på mann for at han satt for mye på mobilen sin. Store storebror satt på mobilen hele dagen. Ute regnet det. 

Påskeaften: Handlet mer påskegodt og egg til rebusløp. Kun ett påskeegg igjen i butikken. Krise! Så på ring som mannen har sagt han skal kjøpe til meg. Mannen ler og avfeier det hele med: Ja ja, det går vel minst to år før jeg får ut fingeren og får kjøpt en sånn ring til deg. Og jeg lurer på hvorfor i alle dager han sier han vil kjøpe en ring til meg hvis han ikke vil det likevel! Bestemmer meg for å kjøpe ring til meg selv. 

Rebusløp i hagen i sprutregn. Ble kald og våt. Kranglet med mannen om hvem som skulle lage lunsj. Kjeftet på store storebror for at han er for mye på mobilen. Prøvde å overbevise barna om at påskeharen virkelig finnes. Glemte at jeg snappet handlevognen full av godis og egg i butikken. Barn lekte med mobilen min og fant bildet. Barn ble sint for at jeg juger og påstår påskeharen virkelig finnes når det tydeligvis var jeg som hadde handlet inn egg og godis. 

 

 

1. påskedag: Hele dagen på toget hjem. Mann sovner. Barn maser om vi er fremme snart. Barn sint fordi vedkommende ikke ville ha pølse i potetmos vedkommende bestilte. Ville heller ha pizza som store storebror. Store storebror sitter på mobilen hele togturen. 

2. påskedag: Hjemme igjen. Måker snø. Maler en stol. Bestiller mat på kolonoal.no. Jobber litt. Pakker skolesekk og barnehagebag. Prøver å overbevise barna om at fiskegrateng er godt. Barn skal låne sminken min og mister hele sminkeboksen i gulvet. Prøver å få barna i seng før klokka 21. Spiser opp restene fra barnas påskeegg når barn endelig sover. Har gått opp tre kilo i påsken. 

  

So there you have it.

Ingen fjell, ingen hytte, ingen ski, ingen brettspill, ingen grilling. Og absolutt ingen ring. Du er ikke alene!

Hvordan har din påske vært?

 

Les også: Hva gjorde vi egentlig før vi fikk barn?

Les også: Når en småbarnsfamilie skal ut på ski

 

PS: For flere oppdateringer fra et helt vanlig hverdagsliv uten rosa filter, følg oss gjerne her:

                  

(casakaos på Face og Snap og casa_kaos på Insta)

 

.

22 kommentarer

Bodil

19.04.2017 kl.21:17

Hahaha. Høres kjent ut ja! Her har mannen stort sett jobbet, men ungene og jeg har hatt fri. Vi har kost oss altså, slik jeg tipper dere også har gjort mellom slagene. Men konfliktfritt er det ikke! Eller spesielt ryddig! Takk og lov for jobb og barnehage; da er det noen timer hvor ungene ikke drar leker utover hele huset!

Casa Kaos

21.04.2017 kl.12:59

Bodil: Ha ha. Ja, visst, vi har kost oss vi og, imellom konfliktene :)
Og heia hverdagene!

Marit

19.04.2017 kl.21:26

Godt å høre at ikke alle hadde det like perfekt!😂Jeg satt foran datamaskinen og prøvde å skrive master. Den ene ungen var sendt bort til snille mennesker, mens den andre satt på rommet sitt og tegnet. Gubben aner jeg egentlig ikke hvor var, tror han var på jobb. Dusjet og hadde på meg vanlige klær 2. Påskedag bare for å føle meg i live😂 Fant trøst i bloggen din i dag, og har lovet barna at neste år er det vi som skal poste fine bilder av en perfekt ferie på nett😂

Casa Kaos

21.04.2017 kl.13:00

Marit: Håper du kom godt i gang med masteren da! Lykke til! Og bedre lykke med Facebook-påske til neste år :)

Maria

19.04.2017 kl.21:26

Jobb. 1.fridag: hjemme med 5-åring som spiller på ipad. Dag 2 skulle vi med søskenbarn i akebakken borti gata. De kom ikke. Vi akte og grilla ei pølse han nekta å spise.

Dag 3: en tur på hyttebesøk.

Dag 4: spiste middag hos mora mi, ungen ble igjen på overnatting. Jeg malte en kjøkkenvegg.så var ferien over... sim salabim. Ett år igjen til neste gang...

Casa Kaos

21.04.2017 kl.13:01

Maria: Hahaha. Ja, det går fort. Altfor fort!

Wenche Andersen

19.04.2017 kl.21:38

Hahaha. Strålende. Jeg spiste frokost i New York. Vi betalte 80 USD for 2 bagels og en liten(mini ) eske Cornflakes. Whohoo lizzom. Dag to fikk mannen magesjau og holdt det gående hele natten. 12 åringen var dritsur siden vi bare hadde med 1 adapter til us stikkontakt. Krangler om hva som er viktigst å lade, ipaden hans eller min mobil. 12åringen er dritsur da vi spaserer over Brooklyn Bridge. 'Drittkjedelig'. Han vil leie sykkel i Central Park. Det vil ikke foreldrene. Tar taxi til pizzarestaurant. 12 åringen glemmer mobilen sin i taxien. Ringer og ringer til mobilen. Heldigvis er Monica en ærlig sjel og har levert mobilen hun fant i taxien til 'door man'en' sin. Får adressen hennes. Tar taxi til Monica..Tror vi. Taxisjåfør vil ikke vente mens vi henter mobilen. Oppdager så at taxien slapp oss av 6 gater nedenfor vi skal.Går i et noe dodgy nabolag på jakt etter Monica sitt hus. Finner doorman og får mobil. Tar taxi til Rockefeller Center for å ta heis til toppen. Får beskjed om at alle billettene den kveden er solgt. Having a nervous breakdown. Happy Easter...

Casa Kaos

21.04.2017 kl.13:02

Wenche Andersen: Ha ha ha. Helt fantastisk! Tror faktisk du slår påsken min der :-D

Statera Marit Ebeltoft

19.04.2017 kl.22:34

HAhahaha, ler så jeg griner xD

Du er så go til å fortelle, godt du kunne kose deg med påskesnop da :D

Casa Kaos

21.04.2017 kl.13:03

Statera Marit Ebeltoft: Hehehe, tusen takk. Jepp, påskesnop hjelper mot det meste :-)

Annebeth

19.04.2017 kl.22:43

Herlig-ærlig!

Casa Kaos

21.04.2017 kl.13:03

Annebeth: Takk :-)

20.04.2017 kl.07:56

😂 Befriende deilig lesning!

Casa Kaos

21.04.2017 kl.13:03

Anonym: Tusen takk :)

Ida

20.04.2017 kl.09:26

Du er bare helt herlig!! Tusen takk til et ærlig påskeinnlegg. Jeg lurer virkelig alltid på hvordan det er mulig å se så tipp topp ut i løypa eller med unger for har da jammen prøvd det jeg også men ikke sjans til at det fungerer. Det som derimot fungerer veldig fint er å spise påskegodt, sitte på mobil og ikke vaske håret på et par dager, og det er nå en helt grei påske det ;)

Casa Kaos

21.04.2017 kl.13:04

Ida: Nemlig! Helt enig :-)

Michi

20.04.2017 kl.12:58

Har stort sett jobba hele påska. Den ene dagen jeg hadde fri, gikk til å rydde i huset da jeg skulle ha gjester i påskehelgen.

Casa Kaos

21.04.2017 kl.13:05

Michi: Ja ja, sånn kan det gå. Noen må jo jobbe i påsken og :)

Cathrine

20.04.2017 kl.21:07

Jeg har også lurt på om det bare er jeg som ikke har hatt en perfekt påske...!? Hos svigers med to barn på 2 og 6. Er jo dømt til å bli lite avslappende...! (ihvertfall når de ikke avlaster noe særlig itf barna....). Helt greit med barnehage og jobb igjen!

Men hvorfor flyr dere ikke? Liker ikke? Jeg er litt redd for å fly, men syns likevel det er verdt det fremfor tog og bil med de små....!

Cathrine. :)

Casa Kaos

21.04.2017 kl.13:08

Cathrine: Jo da, fly er helt greit. Men jeg syns egentlig det er mye koseligere å ta toget. Bortsett fra når halve familien blir togsyk. Da er det ikke like fint :)

denutroligereisen89

20.04.2017 kl.21:09

Haha,så genialt skrevet og morsomme, dønn ærlige bilder! :) Tror mange har det slik som du jeg, men de tørr ikke å skrive/vise det. All cred til deg som er så åpen hjertig og som tørr å gi litt f***! B)

Casa Kaos

21.04.2017 kl.13:08

denutroligereisen89: Tusen hjertelig takk :-)

Skriv en ny kommentar