hits

Jeg logger av

08.07.2017 - 09:00 8 kommentarer

I fjor sommer gjorde jeg noe helt nytt, noe vanvittig skummelt, noe jeg ikke hadde gjort på ti år, minst.

Jeg logget av. 

Og det var utrolig deilig!

 


 

De siste tre årene har jeg levd av bloggen min. Skal man kunne leve av en blogg, bør man egentlig alltid være på. Man bør jobbe kvelder, helger og ferier. Man bør jevnlig, og helst daglig, produsere innhold på bloggen. Man bør hele tiden sørge for at tallene ligger der de skal ligge, at sponsorene får de visningene de har betalt for. Man bør være tilgjengelig og aktiv i sosiale medier. Man bør være aktuell. 

Og det stemmer. Skal man leve av å blogge, bør man ikke ta ferie. 

Men samtidig har jeg lært, på den veldig kjipe måten, hvor viktig det er med litt fri innimellom. Jobber man 365 dager i året,  mister man til slutt inspirasjonen. Innleggene blir kjedelige. Det lyser gjennom at dette er jobb, og ikke ekte engasjement. 

Derfor har jeg hele det siste året logget av hver eneste helg, jul, påske og sommer. Og nå er det altså tid for å logge av igjen. Fordi jeg tror jeg blir en bedre blogger av å ha litt fri. 

Tallene mine kommer ikke til å være like høye i sommer. Men vet dere hva, det går helt fint. Tall er ikke alt. Og jeg vet at dere er der når jeg kommer tilbake i august. Så de tallene skal vi tidsnok få fart på. 

Jeg oppfordrer dere til å ta en velfortjent logg av-ferie dere og. Kos dere med familien eller hvem det nå er dere skal tilbringe ferien sammen med. Og så snakkes vi igjen til høsten. 

God sommer!

8 kommentarer

Sima Sophian

08.07.2017 kl.09:31

Så rett, er viktig med litt pauser av og til. Selv om det ikke alltid er like lett :)

Camilla Tokerud Jacobsen

08.07.2017 kl.12:46

God sommer!

Michi

08.07.2017 kl.16:21

Så sant, så sant. Jeg spilte i to vielser i dag og da sa presten i talen at man trenger ikke være tilgjengelig hele tiden og at det å logge av og bruke tid på hverandre er det beste man kan gjøre.

Ha en fantastisk sommer :)

denutroligereisen89

08.07.2017 kl.21:32

Det er viktig å ta pause av og til og prioritere det som er aller viktigst her i livet, de rundt seg, familie og venner. Synes du gjør rett i å ta en velfortjent pause. Kos deg masse og god ferie og sommer! :) <3

Helene

08.07.2017 kl.22:26

God ferie herlige du

Vinterverket

09.07.2017 kl.15:37

Vel fortjent og god sommer 🌿☀️

Silje

09.07.2017 kl.23:31

Fornuftig! Viktigste i verden er Familien. Kos deg masse <3

Nora

22.07.2017 kl.00:30

God sommer!! Tusen takk for denne fantastiske bloggen din!! Leste nettopp et innlegg om trassige barn og foreldre som kan bli sinte og gjøre ikke pedagogisk korrekte ting!;) Og fant en mamma som hadde laget seg en kalender hvor hun gir seg selv en sol hver dag hun ikke er sint! Tenk jeg har maken kalender fra i vår hvor jeg får hjerte hver gang jeg ikke er sint. Nesten lik. Så godt å vite at vi er flere sånne uperfekte mammaer som gjør så godt vi kan for de nydelige skattene våre !!❤️ Du aner ikke hvor godt det var å lese det akkurat nå, og også alt det du skriver❤️

Skriv en ny kommentar