hits

Takk for nå

Hva har egentlig skjedd med bloggen?

Jo, det skal jeg fortelle dere. 

 

 

Det har vært stille her over en måned. Grunnen til det er verken veldig dramatisk eller spennende. Jeg har bare rett og slett hatt andre ting å drive med. Og det kommer jeg også til å ha en god stund fremover . 

Det betyr at det blir mindre blogging, i første omgang frem til jul, kanskje lenger, dessverre eller heldigvis (stryk det som ikke passer).

Det kan godt hende jeg stikker innom hvis jeg har noe på hjertet. Men det blir ikke regelmessige innlegg slik det har vært de siste fem og et halvt årene (Wow, har jeg virkelig holdt på så lenge...)

Og nå lurer dere sikkert på: Hva i alle dager skal Kaos-Marte gjøre nå da? Hva er viktigere enn bloggen, liksom? 

Det får dere dessverre ikke vite akkurat nå. Men dette er ikke et sånt innlegg der jeg forteller at jeg driver med noe sååå spennende, og at jeg gleder meg sååå til å fortelle om det, men at jeg ikke kan si noe ennå for det er så fryktelig, fryktelig hemmelig. Slike innlegg som halve bloggnorge poster annenhver dag, og som det florerer av i folks Facebook-oppdateringer. Slike innlegg som irriterer meg grenseløst. Jeg mener, hvis du ikke kan si hva som er så fryktelig spennende, så la være å si noe i det hele tatt. 

Nei da, jeg har ikke tenkt å si noe, ikke fordi jeg ikke kan, men rett og slett fordi jeg ikke vil. Man trenger ikke dele alt. Selv om man er blogger. Og så merker jeg at jeg begynner å få mer behov for privatliv og mindre behov for eksponering. Tenke seg til :)

Men vi møtes nok igjen, enten her, eller på et helt annet sted. Og vil du følge mitt sinnsykt idylliske og perfekte liv i mellomtiden, er jeg fortsatt aktiv på Insta (casa_kaos) og på Snap (casakaos).

Ha en fin høst, og hvis vi ikke sees før, en fin vinter, jul og vår. Takk for følget!

 

 

21 kommentarer

Ønsker deg lykke til. Vil takke deg for mange fine innlegg. Du er topp😊

Lykke til videre, du flotte dama 😊

Kommer til å savne deg på bloggen! 😭

Følger deg på Snap og Instagram då.

Håper du kommer tilbake fort! Eg digger deg, du e bare helt super 💗💗💗!

Heia, heia, ha en fin vei videre, - og jeg stikker innom om jeg ser du er innom en tur. Kos deg!

Av og til får man behov for å "røske litt opp" i ting! Og selv om det er trist for oss - dine faste lesere - så er det kanskje akkurat det du må gjøre for deg selv. Og det er lov å tenke på seg selv, begynne litt på nytt og komme seg ut av "boksen"! Kjenner jeg fikk litt lyst til det selv😅🤗 men det er en tid for alt. Lykke til, Marte! Kos deg med privatlivet og prosjektet ditt😊

Takk for mange interessante og gode innlegg. Ønsker deg masse lykke til med det du nå skal ta fatt på.

Du kommer til å bli savnet her inne! Har deg heldigvis på Snap! :D Lykke til videre!

Lykke til med nye prosjekter! :) håper på å se noen fler innlegg her likevel. Ha en fin høst, advent og jul. En ting til, du er bra nok akkurat som du er!

Awww :(

Håper der kommer mer over nyåret - forfriskende og kjekk lesning også for meg uten kidz <3

Kommer til å savne bloggen din! Takk for mange fine innlegg og lykke til videre:)

Du har gitt meg mang en latter og det kommer jeg til å savne.Masse lykke til og får nøye meg med å følge deg på Instagram😊

Takk for mange fine innlegg. Nokon har eg rista oppgitt på hodet over, andre har eg nikka enig til. Du har fått meg til å tenke, av og til justere standpunkt, og nokre ganger juble. Lykke til videre til deg og dine 😘

Håper du kommer tilbake, savner bloggingen din!

Er det helt over med blogging? En dårlig påske her, og jeg leser i arkivet ditt, det hjelper :)

Tobarnsmamma: Det er nok over og ut med bloggingen for en stund til. Men plutselig er jeg tilbake. Dog, antakeligvis i en litt annen form :)
Hyggelig å høre at du finner trøst i de gamle innleggene mine. Håper hverdagen din blir bedre enn påsken.

Takk for kjempefin blogg :) Du tør å ha egne meninger og det liker jeg.

Kamilla: Tusen takk! Så hyggelig å høre :)

Nå har du vel hatt lang nok pause????😘😘😘

Margot: Ha ha ha :D Litt til ;)

Lurer på hva spennende som skjer her da......savner dine innlegg..

Er ofte innom å sjekker i håp om et innlegg har kommet ut igjen...! 😊 savner innleggene dine!! Håper du har hatt en fin jul 😊😊

Skriv en ny kommentar

Nå også med bok: Føkk lykke! Kjøp den her:Jeg har skrevet barnebok. Du finner den i App Store.

Følg @casa_kaos på Instagram: Instagram