hits

november 2017

Takk for nå

Hva har egentlig skjedd med bloggen?

Jo, det skal jeg fortelle dere. 

 

 

Det har vært stille her over en måned. Grunnen til det er verken veldig dramatisk eller spennende. Jeg har bare rett og slett hatt andre ting å drive med. Og det kommer jeg også til å ha en god stund fremover . 

Det betyr at det blir mindre blogging, i første omgang frem til jul, kanskje lenger, dessverre eller heldigvis (stryk det som ikke passer).

Det kan godt hende jeg stikker innom hvis jeg har noe på hjertet. Men det blir ikke regelmessige innlegg slik det har vært de siste fem og et halvt årene (Wow, har jeg virkelig holdt på så lenge...)

Og nå lurer dere sikkert på: Hva i alle dager skal Kaos-Marte gjøre nå da? Hva er viktigere enn bloggen, liksom? 

Det får dere dessverre ikke vite akkurat nå. Men dette er ikke et sånt innlegg der jeg forteller at jeg driver med noe sååå spennende, og at jeg gleder meg sååå til å fortelle om det, men at jeg ikke kan si noe ennå for det er så fryktelig, fryktelig hemmelig. Slike innlegg som halve bloggnorge poster annenhver dag, og som det florerer av i folks Facebook-oppdateringer. Slike innlegg som irriterer meg grenseløst. Jeg mener, hvis du ikke kan si hva som er så fryktelig spennende, så la være å si noe i det hele tatt. 

Nei da, jeg har ikke tenkt å si noe, ikke fordi jeg ikke kan, men rett og slett fordi jeg ikke vil. Man trenger ikke dele alt. Selv om man er blogger. Og så merker jeg at jeg begynner å få mer behov for privatliv og mindre behov for eksponering. Tenke seg til :)

Men vi møtes nok igjen, enten her, eller på et helt annet sted. Og vil du følge mitt sinnsykt idylliske og perfekte liv i mellomtiden, er jeg fortsatt aktiv på Insta (casa_kaos) og på Snap (casakaos).

Ha en fin høst, og hvis vi ikke sees før, en fin vinter, jul og vår. Takk for følget!

 

 

Nå også med bok: Føkk lykke! Kjøp den her:Jeg har skrevet barnebok. Du finner den i App Store.

Følg @casa_kaos på Instagram: Instagram